Kész szerződést hosszabbítani Bottasszal a Williams

Hamarosan szerződést hosszabbíthat jelenlegi csapatával, a Williamsszel Valtteri Bottas.


Hamarosan szerződést hosszabbíthat jelenlegi csapatával, a Williamsszel Valtteri Bottas.

A grove-i alakulat opcióval rendelkezik a finn szolgálataira a jövő év vonatkozásában, az idei, eddig rendkívül sikeres bajnoki évadot látva természetesen szeretné is megtartani versenyzőjét.

Habár a hírek szerint több istálló is érdeklődik Bottas szolgálatai iránt, az ifjú versenyző világossá tette, egyelőre a Williamsnél képzeli el a jövőjét.

„Személy szerint semmi okot nem látok arra, hogy körülnézzek máshol” – mondta a Williams pilótája.

„De még korai megmondani – jobb megvárni a megerősítést. Ha lesz mit mondanom, majd beszélünk róla.”

Bottas kifejtette, biztos benne, hogy a Williamsnél minden adott ahhoz, hogy tartani tudja idei remek formáját a folytatásban is.

„Tényleg úgy gondolom, hogy még sok van ebben a csapatban. Az irány helyes, és meggyőződésem, hogy még jobbá válhat ez a csapat annál, mint amit idén láttunk. Szóval ezért is bízom nagyon abban, hogy velem akarják folytatni.”

A finn kifejtette, egyelőre még a 2016-os évvel sem nagyon foglalkozik, amikor felszabadulhatnak ülések a nagycsapatoknál is.

„Kiváló emberek állnak mögöttem, akik gondolkodhatnak ezeken a dolgokon, szóval nekem nem kell ennyire előre terveznem. Csak a jelenre kell fókuszálnom, az idei évre. Ha pedig már tudjuk, merre tovább jövőre, elkezdhetünk dolgozni azon is. Aztán majd meglátjuk.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS