Két évad még biztosan készül a Netflix F1-es sorozatából - F1VILÁG.HU

Két évad még biztosan készül a Netflix F1-es sorozatából

HIRDETÉS
Még két évad biztosan készül a Netflix Forma-1-es sorozatából, a száguldó cirkusz és a műsorszolgáltató ugyanis csütörtökön este bejelentette, a 2022-es szezon mellett a 2023-as idény is feldolgozásra kerül majd.
IMOLA, ITALY - APRIL 24: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 leads the field at the start during the F1 Grand Prix of Emilia Romagna at Autodromo Enzo e Dino Ferrari on April 24, 2022 in Imola, Italy. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

A Hajsza a túlélésért című sorozat a Forma-1 kulisszatitkait mutatja be immáron jó néhány éve, az idei szezont megelőzően futott a negyedik évad, mely az eddigi legnagyobb közönséget vonzotta, és 56 országban volt a 10 legnépszerűbb sorozat között a Netflix kínálatában.

Az idei Forma-1-es világbajnokságnak már az ötödik versenye következik ezen a hétvégén, Miamiban, így természetesen az új évadot már javában forgatják a versenypályákon. Az amerikai helyszín pedig remek apropóként szolgált a bejelentésre, miszerint nemcsak a mostani idényt, de a 2023-as szezont is feldolgozza majd az amerikai tartalomgyártó.

Mindez tehát azt jelenti, hogy még két évadra legalább számíthat a nagyérdemű. A 2022-es szezont feldolgozó ötödiket várhatóan a jövő év elején mutatják majd be.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!