Két F1-es csapat is autóbemutatót tart hétfőn! - F1VILÁG.HU

Két F1-es csapat is autóbemutatót tart hétfőn!

HIRDETÉS
Két Forma-1-es csapat is megtartja ma 2023-as autójának bemutatóját – jó kis esti program vár a száguldó cirkusz szerelmeseire hétfőn, érdemes lesz velünk tartani!
Aston Martin, launch,

Mostanáig a Haas, a Red Bull, a Williams, az Alfa Romeo és az AlphaTauri tartotta meg idei prezentációját, valódi versenyautót azonban nem mindegyik mutatott ezen istállók közül.

A bemutatók sorát ma a McLaren és az Aston martin folytatja: előbbi csapat magyar idő szerint 18 órától rántja le a leplet idei betontorpedójáról, mely az MCL60-as kódjelet viseli, míg az Aston Martin nem sokkal később, 20 órától tartja a nagy leleplezést. Utóbbi istálló ráadásul már hetekkel ezelőtt megígérte, nem fogja cserben hagyni a rajongókat, és a valódi AMR23-ast prezentálja majd. Jó eséllyel egyébként a McLaren is megmutatja idei autóját, nem csupán annak fényezését.

Az F1Világ természetesen mindkét autóbemutatót élőben közvetíti, az este folyamán pedig minden fontos információról beszámolunk, és jelentkezünk a szokásos galériákkal és riportfilmekkel.

A héten aztán egyre több csapat rántja le a leplet idei autójáról: kedden a Ferrari, szerdán a Mercedes, csütörtökön pedig az Alpine tartja meg bemutatóját, érdemes lesz tehát rendszeresen visszalátogatni hozzánk.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!