Két Forma-1-es verseny lehet Bahreinben - F1VILÁG.HU

Két Forma-1-es verseny lehet Bahreinben

HIRDETÉS
A legfrissebb sajtóértesülések szerint egyáltalán nem kizárt, hogy a koronavírus miatt két Forma-1-es versenyt rendeznek majd Bahreinben.
The sun sets over the circuit

A Forma-1 vezetősége a járvány miatt még februárban elhalasztotta a Kínai Nagydíjat, nemrég pedig bejelentették, hogy Bahreinben nézők nélkül versenyez majd a királykategória mezőnye.

Eközben az április elejére tervezett Vietnámi Nagydíjjal kapcsolatban is nagy a bizonytalanság – úgy tudjuk, Chase Carey, a Liberty Media elnöke jelenleg is egyeztetéseket folytat a szervezőkkel, ám egyre inkább úgy tűnik, Hanoiban sem állhat majd rajthoz az F1-es mezőny.

A melbourne-i paddockban az a hír járja, a következő 48 órában eldől a vietnámi verseny sorsa, az egyik lehetséges opció pedig az, hogy törlése esetén két versenyt rendeznek majd Bahreinben – zárt kapuk mögött!

Ahogyan arról az F1VILÁG.HU is beszámolt, szerdán, Melbourne-ben több F1-es csapattag vonult önkéntes karanténba, miután felmerült a koronavírus gyanúja. Őket alaposan megvizsgálták, jelenleg a tesztek eredményeit várják.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!