Két mérnököt is átcsábított a Red Bulltól a Ferrari - F1VILÁG.HU

Két mérnököt is átcsábított a Red Bulltól a Ferrari

Olasz sajtójelentések szerint két mérnököt is elcsábított a Red Bull Forma-1-es csapatától a Ferrari, ám leghamarabb csak jövőre állhatnak munkába Maranellóban.

Az olasz alakulatnál kőkeményen dolgoznak azon, hogy összekapják magukat a gyenge idénykezdet után, ám jól tudják, nehéz lesz legyűrniük a világbajnok csapatot a fejlesztési versenyben. Az Adrian Newey által vezetett technikai gárda jelenleg abszolút kimagaslik a mezőnyből, így nem meglepő, hogy a Ferrari is be-bepróbálkozik egy-egy neves szakember leigazolásával.

A Corriere dello Sport című olasz lap úgy tudja, a Ferrari nemrég két neves mérnököt is átcsábított a Red Bulltól – hogy kiket, azt nem hozták nyilvánosságra, ám az bizonyos, hogy egyhamar még nem állhatnak munkába Mararenellóban. A szakemberek az ilyenkor megszokott felmondási idejüket töltik, és várhatóan 2024-ben láthatnak hozzá feladatukhoz a Scuderiánál.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Azerbajdzsánban vendégeskedik majd, Bakuban a szezon első sprintfutamos hétvégéjét rendezik, ráadásul egy új formátum debütál majd, melyet várhatóan kedden véglegesítenek.

De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál

Elégedett Nyck de Vries monte-carlói teljesítményével a Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko, a szakember azonban azt mondja, a holland...

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Két mérnököt is átcsábított a Red Bulltól a Ferrari
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!