Portugál Nagydíj
GP GRAN BRETAGNA  F1/2020 -  VENERDÌ 31/07/2020  credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari

Két nehéz hétvége jön a Ferrarinak

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Két nehéz hétvége jön a Ferrarinak

A Ferrari versenyzői, Charles Leclerc és Sebastian Vettel nem számítanak könnyű hétvégére a Brit Nagydíjon – a pilóták próbálják reálisan nézni a helyzetüket.

Leclerc elmondta, a silverstone-i aszfaltcsík nem kedvez a Ferrariknak, főleg a versenytempóval akadtak gondjaik a pénteki szabadedzéseken.

„Két nehéz hétvégére számítunk” – mondta Leclerc. „Papíron, szóval mindig megpróbálok optimista lenni. Ugyanazzal a gondolkodásmóddal vágok neki a hétvégének, de reálisan nézve elég nehéz lesz.”

Vettel hasonlóan gondolkodik csapattársához, és habár a németnek pénteken problémái voltak, bizakodó, hogy néhány izgalmas csatát vívhatnak majd a versenyen. Laurent Mekies, a csapat sportigazgatója szerint a hétvégi cél a top 6-ban való küzdelem

„Igen, valószínűleg ez a jó hozzáállás” – reagált csapattársa nyilatkozatára Vettel. „Úgy gondolom, ez nem az a pálya, ahol a legerősebbek lehetünk ezzel a csomaggal, de azért vagyunk itt, hogy versenyezzünk. Mindig nagyon várom, hogy felálljak a rajtrácsra, és megnézzük, mit tudunk tenni.”

„Úgy gondolom, hátrányban vagyunk, de így is jót harcolhatunk majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!