Kiderült, beveti-e átalakított autóját a Mercedes Monacóban - F1VILÁG.HU

Kiderült, beveti-e átalakított autóját a Mercedes Monacóban

Sajtójelentések szerint a jövő hétvégi Monacói Nagydíjon pályára viszi jelentősen átalakított versenyautóját a Mercedes Forma-1-es csapata.

A német istálló radikális újításokkal készült a hétvégére tervezett imolai versenyre, a futam törlése miatt azonban végül nem láthatjuk azokat a fejlesztéseket, melyektől a Mercedes azt reméli, sikerül megtalálniuk a helyes irányvonalat ahhoz, hogy újra a győzelmekért csatázzanak.

Mivel a Forma-1 mezőnye jövő hétvégén egy utcai pályára, Monte-Carlóba látogat, joggal merült fel a kérdés, a csapat beveti-e az Imolára tervezett újításokat, hiszen a pálya karakterisztikájából adódóan a fejlesztések kiértékelése igencsak nehézkes lehet.

A RacingNews365.com című internetes lapnak viszont a Mercedes megerősítette, nem várják meg a két hét múlva esedékes Spanyol Nagydíjat, az átalakított W14-es már Monte-Carlóban bemutatkozik.

Természetesen az F1Világon a Monacói Nagydíj minden mozzanatáról beszámolunk majd, így ahogy eddig is, érdemes lesz rendszeresen ellátogatni weboldalunkra.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kiderült, beveti-e átalakított autóját a Mercedes Monacóban
Lassan nekilát a saját váltó fejlesztésének az Aston Martin
Gasly gratulál Oconnak, de csalódott a saját versenye miatt
Stroll: Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek…
A Ferrari elnézést kért Leclerc-től a Monacóban történtekért

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!