Friss hírek

Kiderült, hogyan ütötték el Fernando Alonsót

Egy szupermarket előtt ütötték el csütörtökön a Forma-1 kétszeres világbajnokát, Fernando Alonsót, aki állkapcsát törte a balesetben. A spanyolt megoperálták, idei szereplése nincs veszélyben.

Alonso épp a svájci Lugano környékén kerékpározott, amikor összeütközött egy személyautóval: a spanyol pilótát kórházba szállított, csapata, az Alpine péntek közleménye szerint pedig eltört a felső állkapcsa, amit azóta már meg is operáltak.

A francia istállónál azt mondják, Alonso idei világbajnokságon való szereplése nincs veszélyben, néhány napon belül gőzerővel folytathatja a felkészülést a 2021-es idényre.

A svájci rendőrség jelentéséből kiderült, csütörtökön, nem sokkal délután 2 óra előtt egy 42 éves luganói lakos autójával a La Santa úton haladt Pregassona irányába, és miközben balra kanyarodott egy szupermarket parkolója felé, nem adott elsőbbséget a kerékpáron érkező Alonsónak.

A spanyol versenyző a jelentés szerint álló autók mellett haladt el a jobb oldalon, a sofőr vélhetően ezért nem vette észre. Alonsót ezután mentőautóval szállították a luganói kórházba.

A spanyol versenyzőt Bernben operálták meg, az Alpine tájékoztatása szerint további 48 órára megfigyelés alatt tartják.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!