Orosz Nagydíj

Kiderült, ki lesz a Sauber csapatfőnöke

F1 - USA GRAND PRIX 2016
ABITEBOUL Cyril (fr) Renault Sport managing director ambiance portrait VASSEUR Frederic (fra) racing director Renault Sport Racing F1 team ambiance portrait during the 2016 Formula One World Championship, United States of America Grand Prix from october 21 to 23 in Austin, Texas, USA - Photo Frederic Le Floch / DPPI.

A Sauber Forma-1-es csapata bejelentette, hogy a korábban a Renault-nál tevékenykedő Frederic Vasseur veszi át Monisha Kaltenborn helyét a csapatfőnöki pozícióban.

Kaltenborntól még az Azeri Nagydíj előtt vált meg a svájci istálló, mivel a csapat vezérkara több mindenben sem értett egyet a szakvezetővel.

Már akkor hallani lehetett arról, hogy a távozó csapatfőnök helyét Frederic Vasseur veszi majd át – ezt pedig szerdán a Sauber hivatalosan is megerősítette.

A korábban a Renault csapatfőnökeként is tevékenykedő szakember hivatalosan a Brit Nagydíj után, július 17-én kezdi meg a munkát a csapatnál.

Vasseur nemcsak az F1-es istálló csapatfőnöke lesz, hanem a Sauber Motorsport AG ügyvezető-igazgatója is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS