Kiderült, miért lesz rózsaszín Vettel sisakja idén - F1VILÁG.HU

Kiderült, miért lesz rózsaszín Vettel sisakja idén

Együttműködési megállapodást kötött csapata, az Aston Martin egyik támogatójával, a BWT nevű vállalattal Sebastian Vettel, így a német versenyző egy rózsaszín sisakkal áll rajthoz az idei világbajnokságon.

A BWT jó ideje jelen van már a Forma-1-ben, az elmúlt években nekik volt köszönhető, hogy a Racing Point versenyautói pink színben tündököltek a versenypályán.

A vállalat maradt az immáron Aston Martin néven szereplő csapat támogatója, ám az idei évtől kezdve már nem névadó szponzorok. A BWT jól felismerhető színei viszont ezúttal is megjelennek a mezőnyben, Sebastian Vettel sisakja ugyanis rózsaszín lesz a vállalattal kötött együttműködésének köszönhetően.

Vettel sisakjának hátulján a víztechnológiai vállalat egy fontos üzenetet is közöl: „változtasd meg a világot, kortyról kortyra!’. A BWT az üzenettel a szükségtelen vizespalackokra, valamint a túlzott szén-dioxid kibocsátásra hívja fel a figyelmet.

„A jövő fontos, és minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk azért, hogy megóvjuk a bolygót a gyermekeink és a fiatalok számára. Mindannyiunk felelőssége ez, és ha összefogunk, változást érhetünk el” – mondta Vettel.

„F1-es versenyzőként szerintem helyes dolog erről a témáról beszélni, és hallatni a hangomat. Örülök, hogy a BWT-ben olyan partnerre leltem, mely osztja ezt a nézőpontot és ezeket a célokat.”

„Azzal, hogy csökkentjük a műanyagpazarlást, kortyról kortyra egy kicsit jobbá tehetjük a világot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!