Kiderült, miért távozik a Mercedestől Hamilton jobbkeze - F1VILÁG.HU

Kiderült, miért távozik a Mercedestől Hamilton jobbkeze

HIRDETÉS
Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj előtt Lewis Hamilton, valamint trénere, Angela Cullen közösségi oldalaikon jelentették be, hogy a jövőben már nem dolgoznak együtt — Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke elárulta, mi áll a döntés hátterében.
2020 Belgian Grand Prix, Saturday - Steve Etherington Lewis Hamilton Angela Cullen Mercedes

Angela Cullen hét éve dolgozik együtt Hamiltonnal, rendszeresen a brit oldalán jelenik meg a közvetítések során is: ő az, aki folyamatosan kíséri a világbajnokot a paddockban, a rajtrácson, illetve a garázsban is mellette dolgozik. 

A közösségi oldalakon a felek által közzétett posztok azt sugallták, hogy Cullen döntése volt az elválás, azonban Wolff elárulta, Hamilton volt az, aki úgy döntött, ne folytassák tovább a közös munkát. 

„Számunkra ez nem volt meglepetés, mert Hamilton gondolkodott egy ideje a változáson“ — nyilatkozta Wolff a Sky Sportsnak. 

„Angela sokáig a csapat része volt. Úgy gondolom, minden csapatban — legyen az egy szűkebb kör, vagy egy tágabb csoport —, ez nem egy statikus helyzet, amit befagyaszthatunk, mert mindannyian fejlődünk emberként, szervezetként, és ha a dolgok már nem működnek, akkor őszintének kell lennünk és változást kell hoznunk.“

„Angela mindig a csapat kabalája lesz“ — folytatta Wolff. „Ő az egyetlen, akinek hangosabb a hangja, mint a felbőgő motor. De ha ő [Hamilton] így döntött, mi mindig támogatni fogjuk, bármilyen irányt is szeretne választani.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!