Kiderült, mikor mutatják be Brad Pitt F1-es filmjét! - F1VILÁG.HU

Kiderült, mikor mutatják be Brad Pitt F1-es filmjét!

HIRDETÉS
2025. június 25-én kerül a mozikba az a Forma-1-es film, mely Brad Pitt főszereplésével készül, és melynek forgatásai még tavaly kezdődtek el a királykategória versenyhelyszínein.
3 - GP USA F1/2022 - SABATO 22/10/2022  credit: @Scuderia Ferrari Press Office Brad Pitt, John Elkann

A Forma-1-gyel együttműködésben készült film mérföldkő a sport és a filmipar számára, amelyet a száguldó cirkusz versenyhelyszínein forgatnak, melynek során bevonják a Forma-1 közösségét, beleértve mind a 10 csapatot, a versenyzőket, az FIA-t és a versenyszervezőket is. Az új játékfilm a Forma-1 izgalmas és mozis világában játszódik, és magával ragadja a nézőket a legnépszerűbb éves sportesemény látványába, miközben a versenyzők ügyességét és hősiességét dicsőíti, valamint bemutatja a Forma-1 versenyzésének hihetetlen kihívását.

A főszerepben Brad Pitt lesz látható, mint egy egykori versenyző, aki visszatér a Forma-1-be, mellette pedig, mint újonc csapattárs, Damson Idris jelenik meg az APXGP nevű kitalált csapatban. A film gyártása 2023-ban kezdődött, és folytatódik az idei Brit Nagydíjon és több más versenyen, majd az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon fejeződik be decemberben.

A filmet Joseph Kosinski rendezi, producere Jerry Bruckheimer, hamarosan pedig az Apple Original Films gondozásában jelenik meg. A hivatalos bemutatóra a mai bejelentés szerint jó egy évet kell még várniuk a száguldó cirkusz és a filmek szerelmeseinek, hiszen a mozikba 2025. június 25-én kerül majd világszerte.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!