Friss hírek

Kiderült, min úszott el Schumacher újabb pontszerzése

Jó esélye volt a pontszerzésre Mick Schumachernek a múlt hétvégi Holland Nagydíjon, egy balul sikerült bokszkiállás miatt azonban végül csak a 13. pozícióban ért célba.

A német tehetség remekül szerepelt a zandvoorti időmérő edzésen, hiszen sikeresen beverekedte magát a Q3-ba, ahol a 8. rajtkockát kaparintotta meg. Bár a vasárnapi futam rajtjánál veszített két pozíciót, jó eséllyel pályázott arra, hogy újabb pontokat szerezzen csapatának.

A 13. körben megejtett kerékcseréje azonban igencsak félresikerült, ami miatt értékes másodperceket – és rengeteg pozíciót veszített. A Haas csapata a verseny után azt a tájékoztatást adta, az első emelővel volt problémájuk. Schumacher természetesen csalódottan nyilatkozott a leintés után, ám azt mondja, az eredménytől függetlenül élvezte a versenyt.

Hirdetés
 

„Nem a legjobban sikerültek a kerékcseréink – azt hiszem, az első emelővel volt gond, az nem jött le. Szerintem emiatt nem volt esélyünk a pontszerzésre ezen a hétvégén” – mondta csalódottan a német pilóta.

„Ezzel együtt nagyszerű volt itt lenni, és nagyon jól éreztem magam, habár végül a rossz végére kerültem a mezőnynek. De Sebastiannal csatázni mindig nagyszerű. Előfordul az ilyen, most arra koncentrálunk, hogy a következő néhány versenyen pontokat szerezzünk.”

A Forma-1-es világbajnokság ezen a hétvégén folytatódik az Olasz Nagydíjjal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kiderült, min úszott el Schumacher újabb pontszerzése
Alonso: Amit Verstappen tud, azt nem lehet tanítani!
Szabályt szeghetett a Red Bull, súlyos büntetést követel a Ferrari és a Mercedes
Ricciardo csak az F1-re fókuszál, „reális opció”, hogy tartalékos lesz jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!