Kiprich, Albert és Hajdú B. is Koeman csapatában - F1VILÁG.HU

Kiprich, Albert és Hajdú B. is Koeman csapatában

HIRDETÉS

Két héttel a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzés előtt a szervezők újabb három résztvevő nevét hozták nyilvánosságra. A magyar csapat kispadján helyet foglaló, ugyanakkor pályára is lépő Erwin Koeman játékos-edzőként három kiváló társat kapott.

Két héttel a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzés előtt a szervezők újabb három résztvevő nevét hozták nyilvánosságra. A magyar csapat kispadján helyet foglaló, ugyanakkor pályára is lépő Erwin Koeman játékos-edzőként három kiváló társat kapott.

Az egykori Európa-bajnok labdarúgó csapatában Kiprich József, Ifj. Albert Flórián, és Hajdú B. István is pályára lép majd a MAI Casco Futball Grand Prix-n az Üllői úti stadionban.

Mint ismeretes a gálán a Pilótaválogatott szövetségi kapitánya, a világhírű tenor, Placido Domingo lesz, és olyan játékosok lépnek pályára, mint Michael Schumacher, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel, Ivan Capelli, és természetesen Baumgartner Zsolt is.

A korábban más elfoglaltsága miatt távolmaradó Jarno Trulli részvételére is számítani lehet, de vele kapcsolatosan további megerősítésre van még szükség.

A mérkőzésre a jegyek elővételben kaphatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.tex.hu weboldalon. Az Üllői úti stadion korlátozott befogadóképessége miatt érdemes a jegyeket elővételben megváltani, mert elképzelhető, hogy az esemény napján már ki sem nyitnak a pénztárak.

A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba, a legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek belépője csupán 300 forintba kerül.

Kiprich József, a Hungarian All Stars játékosa:
– Két évvel ezelőtt már szerepeltem ezen a gálán, és fantasztikus élmény volt. Nem gondoltam volna, hogy a pilóták ilyen remek játékra képesek. Emlékszem már a végén fel is bosszantottam magamat, mert a kapusuk szinte mindent védett. A hatalmas nézősereg előtt remek élmény volt játszani, és biztosan idén is az lesz, hiszen szerintem a Albert Stadion kicsinek is bizonyul majd talán, azaz én mindenképpen telt házat várok.

Ifj. Albert Flórián, a Hungarian All Stars játékosa:
– Egészen biztosan kivételes élmény lesz pályára lépni abban a stadionban, amely immár az édesapám nevét viseli. Nagyon jó hangulatú volt az első gála, amint játszottam, és csak meg tudom erősíteni Kipu szavait, azaz Schumacherék nagyon tudnak focizni. Biztosan nagy élmény lesz a szurkolóknak, hogy látják a pályán Erwin Koemant is játszani, meg sok olyan játékost, aki mostanában már nem nagyon húzott stoplist. Gyakorló apaként boldog vagyok, hogy a jótékony célú esemény kedvezményezettjei ezúttal is beteg gyermekek lesznek, annak pedig külön örülök, hogy többek közt a Tűzoltó utcai Klinikát is segítjük idén, hiszen az intézmény és a Fradi között mindig kiváló volt a kapcsolat
.
Hajdú B. István, a Hungarian All Stars játékosa:
– Két évvel ezelőtt gyermekkori álmom valósult meg mert játszhattam a Puskás-stadionban, sőt gólt is rúgtam a végén. Idén merészebb terveket szövögetek, mert úgy vélem, hogy helyem lenne Erwin Koeman válogatottjában, és ez a meccs remek alkalom a bizonyításra. Szeretném felhívni magamra Koeman figyelmét, és próbálok élni a mostani előlegezett bizalommal. Azt már eldöntöttem, hogy a pályának csak egy nagyon kis területét szeretném majd ellenőrzésem alá vonni, mert nekem a holland stílus, az úgynevezett totális futball nem annyira kedvez. Azt hiszem Koeman is látja majd testközelből, hogy én a “beállunk egy helyre, és osztogatunk” típusú játékos vagyok, aki azonban rengeteg hasznot tud hajtani a csapatának. Remélem, hogy idén is nagyon sokan váltanak majd jegyet, és a jótékony cél érdekében hasonló nagyságrendű pénz gyűlik majd össze, mint korábban. Azzal nem áltatom magam, hogy Schumacher azért jön el újra, hogy megnézzen engem játszani, és elnézve a magyar keretet abban is biztos vagyok, hogy nem mi fogunk Forma-1-es sebességgel száguldozni.

A MAI Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják. Az már eldőlt, hogy a támogatandó alapítványok közül idén a rendezvénynek helyt adó Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Klinika alapítványa kapja majd a támogatás legnagyobb részét.

A találkozót élőben közvetíti a Duna TV, amely jótékonysági árverést is tart a mérkőzés alatt.

Hirdetés

A korábbi évekhez hasonlóan a teljes jegybevétel, és valamennyi kapcsolódó árverés jótékony célt szolgál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!