Kobayashi: Nem lesz egyszerű legyőzni a Force Indiát

Kamui Kobayashi úgy gondolja, hogy csapatának nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja verni legnagyobb ellenfelét, a Force Indiát a hétvégi Magyar Nagydíjon.


Kamui Kobayashi úgy gondolja, hogy csapatának nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja verni legnagyobb ellenfelét, a Force Indiát a hétvégi Magyar Nagydíjon.

A Sauber istálló jelenleg a hatodik helyen áll a konstruktőrök versenyében, tizenöt ponttal megelőzve az őt követő indiai alakulatot, amely egyre jobb formában van.

„Bár jobb a teljesítményünk, mint a Nürburgringen volt, olyan érzésem van, hogy nagyon nehéz lesz elkapni a Force India versenygépét, de előttük akarunk végezni a szombati időmérő edzésen” – mondta a japán versenyző, aki a 11. lett pénteken.

„Az autóm egyensúlya egyelőre még nem ideális, de véleményem szerint tudunk fejlődni. Számomra a lágy gumik jelenik eddig a nehézséget, szóval a szuperlágy keverékekre voksolok.”

Csapattársa, Sergio Perez szintén úgy gondolja, hogy jobbak lesznek, mint az elmúlt versenyen voltak.

„Úgy gondolom, hogy jobb a teljesítményünk, mint a Nürburgringen volt, és azt hiszem, hogy a magasabb hőmérséklet, amire számítunk, szintén segíthet nekünk egy jobb időmérőt teljesíteni, hiszen döntő lesz megfelelően felmelegíteni a szuperlágy keverékeket” – magyarázta a mexikói.

„A hosszú etapok alatt mindkét keverékkel gondjaim voltak, a gumikopást illetően, de a lágy gumival jobb volt az autóm egyensúlya. Számomra a lágy gumik egyenletesebbek is voltak, mint a szuperlágyak. Véleményem szerint mindannyiunk számára egy nagyon érdekes versenyhétvége következik, már ami a gumikat illeti.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!