Koeman kettős szerepben Schumi ellen Budapesten - F1VILÁG.HU

Koeman kettős szerepben Schumi ellen Budapesten

A rendező Careers Management Group tájékoztatása szerint a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzésen Erwin Koeman ül majd a magyar csapat kispadján játékos-edzőként, azaz az egykori Európa-bajnok labdarúgó is pályára lép a MAI Casco Futball Grand Prix-n az Üllői úti stadionban.

A rendező Careers Management Group tájékoztatása szerint a július 30-án megrendezésre kerülő F1-es Pilótaválogatott – Hungarian All Stars mérkőzésen Erwin Koeman ül majd a magyar csapat kispadján játékos-edzőként, azaz az egykori Európa-bajnok labdarúgó is pályára lép a MAI Casco Futball Grand Prix-n az Üllői úti stadionban.

Mindez azt jelenti, hogy Erwin Koeman igazán rangos ellenfelekkel méretheti meg magát, hiszen a pályán a Forma-1 legendás alakja, Michael Schumacher vár majd rá, míg a kispadon a másik szövetségi kapitány a világhírű tenor, Placido Domingo lesz.

A Magyar labdarúgó Válogatott szövetségi kapitánya a nemzeti csapat stábjából egy segítőre is számíthat, hiszen ott lesz a pályára lépők között Szekeres Tamás is, a Ferencváros és a Debrecen többszörös bajnok és kupagyőztes játékosa, aki jelenleg az MLSZ technikai igazgatója.

Erwin Koeman, a Hungarian All Stars játékos – edzője:
Egy pillanatig sem gondolkoztam a válaszon, amikor a szervezők felkértek erre a nemes feladatra. Ezen a meccsen nem az eredmény, hanem a szórakoztatás, a jó hangulat, és elsősorban a nemes cél, azaz a jótékonyság a legfontosabb. Hallottam, hogy a pilóták között van néhány nagyon ügyes játékos, azt hiszem nagy élmény lesz összecsapni Schumacherrel, Massával és a többiekkel, még ha ők fiatalabbak is nálam. Annak is örülök, hogy a meccs az Üllői úton lesz, hiszen a Ferencváros legendás stadionjáról sokat hallottam, de még nem jártam ott.

Kik szerepelnek majd a magyar All Star csapatban az irányítása alatt?

A válogatást rábíztam a szervezőkre, hiszen nekik ebben nagyobb rutinjuk van. Eddig két mérkőzésen már ültem a magyar válogatott kispadján, ez lesz a harmadik alkalom, igaz ezúttal egy nem mindennapi csapatom lesz. Jobbnak láttam, ha a meghívókat nem én kézbesítem, de természetesen a kezdőcsapat összeállítása az én feladatom. Ahogy hallom igazán jó játékosokkal gazdálkodhatok majd ezen a meccsen, és nagyon örülök annak is, hogy néhány magyar edző kollégámmal együtt lehetek majd a pályán.

Szekeres Tamás, az MLSZ technikai igazgatója:
Boldog vagyok, hogy ismét pályára léphetek majd az Üllői úton, ahol nagyon sok szép emléket gyűjtöttem pályafutásom alatt. Örülök annak, hogy a nézők vélhetően ismét telt házas meccset látnak majd, és szerintem remek nyári programnak ígérkezik a pilóták elleni összecsapás. A nemes célért is érdemes eljönni, és jegyet váltani, hiszen a bevétel jótékony célt szolgál, de a szórakozásnak sem lesz utolsó Michael Schumacher és társainak fellépése. Jó kondícióban vagyok, így bármilyen poszton és bármennyi időre vállalom a játékot, de azt majd Erwin Koeman dönti el, hogy hol számít rám.

A MAI Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják. Az már eldőlt, hogy a támogatandó alapítványok közül idén a rendezvénynek helyt adó Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Klinika alapítványa kapja majd a támogatás legnagyobb részét.

Rohamosan fogynak a 790 Ft-os jegyek

A mérkőzésre a jegyek elővételben kaphatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.tex.hu weboldalon. Az Üllői úti stadion korlátozott befogadóképessége miatt érdemes a jegyeket elővételben megváltani, mert elképzelhető, hogy az esemény napján már ki sem nyitnak a pénztárak. A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba, a legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek belépője csupán 300 forintba kerül.

A Careers Management Group a 2008-s évben újra megrendezi tehát a korábban két alkalommal is hatalmas közönségsikert aratott MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix-t, a Forma 1-es pilóták, illetve a csapatkapitány Michael Schumacher részvételével.

A Forma 1-es pilóták válogatottja július 30-án 19.30-kor az Üllői úton az Albert-stadionban lép pályára a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen, jótékonysági labdarúgó mérkőzésen.

A találkozót élőben közvetíti a Duna TV, amely jótékonysági árverést is tart a mérkőzés alatt.

A korábbi évekhez hasonlóan a teljes jegybevétel, és valamennyi kapcsolódó árverés jótékony célt szolgál.

Az idei mérkőzésre már visszajelezte érkezését a pilóták közül Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel, Ivan Capelli, és természetesen Baumgartner Zsolt is. A korábban más elfoglaltsága miatt távolmaradó Jarno Trulli részvételére is számítani lehet, de vele kapcsolatosan további megerősítésre van még szükség.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!