Friss hírek

Koronavírus: Felfüggesztették az F1-es jegyeladást Bahreinben

A koronavírus miatt felfüggesztették a jegyeladásokat a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szervezői – jelentették be nemrég. Arról nem adtak tájékoztatást, hogy a jegyek hány százalékát sikerült értékesíteni eddig.

A Forma-1 mezőnye március 20-22. között vendégszerepelne Bahreinben, a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet miatt pedig továbbra is bizonytalan a verseny sorsa, habár a száguldó cirkusz vezetősége igyekszik eloszlatni a kételyeket.

Most a verseny szervezői jelentették be, a koronavírusra való tekintettel felfüggesztették a jegyeladásokat. Közleményükben hozzátették, ha a körülmények engedik, folytatják majd az értékesítést.

A versenyszervezők mindazonáltal nyitva hagyták a lehetőséget arra, hogy visszatérítsék a jegyek árát, amennyiben a vírus miatt csökkenteniük kell a futamra kilátogatható nézők számát.

A Bahreini Nagydíj szóvivője azt nem kívánta elárulni, a jegyek hány százalékát sikerült eddig értékesíteniük. A versenyrendezők egy „biztonságos és izgalmas” versenyt szeretnének, és folyamatosan együttműködnek a kormánnyal, hogy megakadályozzák a vírus terjedését.

A verseny megrendezése azt követően került nagyobb veszélybe, hogy szigorításokat vezettek be azon beutazókkal szemben, akik a vírussal fertőzött területeken jártak az elmúlt 14 napban – köztük Japánban és Olaszországban.

Emellett szigorították a repülőjáratokat is Dubajból, ami azért különösen problémás, mert a mezőny jelentős része a Fly Emiratesszel utazna tovább Melbourne-be Dubajon keresztül.

 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!