Koronavírus: Orvosi eszközöket gyárt 7 F1-es istálló!

Lance Stroll, Racing Point RP20
Fotó: Racing Point
Összesen hét angliai székhellyel rendelkező Forma-1-es istálló nyújt technológiai segítséget orvosi eszközök gyártásában, hogy segítsék a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

Arról már múlt héten beszámoltunk, hogy a csapatok lélegeztetőgépek gyártásában segíthetnek, pénteken pedig a Forma-1 hivatalos közleményben számolt be arról, összesen hét istálló szövetkezik azért, hogy segítse a brit kormányt a járvány elleni küzdelemben.

A Project Pitlane, azaz Bokszutca Projekt néven futó összefogás főleg három munkafolyamatra összpontosít – derül ki a tájékoztatásból: meglévő orvosi eszközökkel kapcsolatos fordított mérnöki tevékenységekre, meglévő tervek alapján lélegeztetőgépek gyártására, valamint új eszközök és prototípusok gyártására.

A Project Pitlane minden esetben a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében összefogja az F1-es csapatok erőforrásait és képességeit, és az F1-es iparág alapvető készségeire összpontosít: a gyors tervezésre, prototípusok gyártására, tesztelésére és szakszerű összeszerelésére.

A Forma-1 egyedülálló képessége, hogy rendkívül gyorsan tud reagálni a mérnöki és technolóigia kihívásokra, ez pedig nagyon komoly segítség lehet a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

A projektben résztvevő hét angliai székhelyű csapat a következő: Red Bull, Racing Point, Haas, McLaren, Mercedes, Renault, Williams.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS