Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Kovalainen nem aggódik a riválisok teljesítménye miatt

Heikki Kovalainen nem aggódik a Ferrari és a BMW elmúlt két versenyen mutatott teljesítménye miatt és úgy gondolja, hogy a McLaren képes lesz a visszavágásra a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

Heikki Kovalainen nem aggódik a Ferrari és a BMW elmúlt két versenyen mutatott teljesítménye miatt és úgy gondolja, hogy a McLaren képes lesz a visszavágásra a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

A finn versenyző, aki jelenleg a harmadik helyen áll a pilóták versenyében, biztos benne, hogy csapata képes lesz tartani a lépést a Ferrarival az idei szezonban.

“Nem sikerült kihozni a maximumot csomagunkból Malajziában és Bahreinben, míg más csapatok Ausztráliában nem remekeltek. Nem látok okot az aggodalomra” – mondta Kovalainen.

“Továbbra is úgy gondolom, hogy erős a csomagunk, és folyamatosan fejlődöm, így nincs miért aggódnom. Ugyanúgy kell készülnöm, mint azelőtt és minden egyes versenyen annyi pontot kell szereznem, amennyit csak tudok. Hiszek a csapatban és biztos vagyok benne, hogy jelenlegi autónkkal eredményesek lehetünk, azonban lehetetlen jóslatokba bocsátkozni.”

“Pozitívnak kell maradnod, el kell felejtened a múltat, előre kell tekintened és folyamatosan fejlesztened kell a csomagod, hogy visszatérhess az élre” – mondta a 26 éves versenyző, aki szerint a Ferrari, a BMW és csapata között dől majd el a bajnoki cím sorsa.

“Jelenleg a BMW áll a bajnokság élén, és legalább olyan nehéz legyőzni őket, mint bárki mást. Fantasztikusan kezdték az idei évet. Soha nem szabad leírni senkit, és ha nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy folyamatosan javíts csomagodon, nagyon könnyen lecsúszhatsz az élről. Biztos vagyok benne, hogy a BMW nagyon erős lesz az egész szezonban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Kovalainen nem aggódik a riválisok teljesítménye miatt
Racing Point: A Renault-nak és a McLarennek szabad másolnia a Mercedest?!
A Ferrari és a Renault túl az első 2022-es törésteszten!
Racing Point: Vettel nálunk a második fénykorát élheti
Minél hátrébb végez, annál nagyobb előnybe kerülhet a Ferrari 2021-ben
Hülkenberg úgy érzi, tartani tudná a lépést Verstappennel