Orosz Nagydíj

Kovalainen örül, hogy visszaülhetett autójába

Heikki Kovalainen boldog, hogy visszatért a versenypályára két héttel ezelőtti balesetét követően. A McLaren Mercedes finn versenyzője úgy érzi, jól szerepelhet csapata Törökországban.

Heikki Kovalainen boldog, hogy visszatért a versenypályára két héttel ezelőtti balesetét követően. A McLaren Mercedes finn versenyzője úgy érzi, jól szerepelhet csapata Törökországban.

Kovalainen megmutatta, hogy maga mögött hagyta barcelonai bukását, ugyanis már az első szabadedzésen a második helyen végzett Törökországban.

A McLaren finn versenyzője a délutáni tréninget ugyan csak az ötödik helyen fejezte be, elégedetten nyilatkozott, és boldog, hogy visszaülhetett autójába.

“Boldog vagyok, hogy visszaülhettem az autóba, és minden rendben ment” – mondta.

“Azonnal felvettem a sebességet, és egyenletes időket autóztam. Az első szabadedzés végén feltetettem autómra a lágyabb keverékű gumikat, azonban a fékeim nem voltak elég jók, így nem tudtam javítani időeredményemen.”

“A második szabadedzés is simán ment, ahol a beállításokra és a gumikra fókuszáltunk, miközben hosszú etapokat teljesítettünk. Egy igen pozitív és produktív napot teljesítettünk.”

A finn pilóta csapattársa, Lewis Hamilton a délutáni szabadedzést a második helyen fejezte be, mindössze 36 ezreddel lemaradva a Ferrari finnje, Kimi Raikkönnen mögött.

“A gumikra és a beállításokra koncentráltunk, és eddig minden jónak tűnik” – mondta Hamilton. “Mindenki vesztett egy kis időt az első edzésen, mikor még vizes volt a pálya a tisztítást követően. Nem egyszerű a török pályán vezetni, de annál élvezetesebb.”

“Az első edzésen mindvégig ugyanazokkal a gumikkal mentem, és semmi problémám nem volt velük. Az utolsó gyorskörömet új gumikon teljesítettem, de volt egy rázós pillanatom, és időt vesztettem. Mindezek ellenére, elégedett vagyok csapatom kezdeti teljesítményével.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS