Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Közel 10 versenyző közül választ 2021-re a Haas

Közel 10 versenyző közül választ majd a Haas csapata a 2021-es Forma-1-es szezonra – árulta el Günther Steiner csapatfőnök.

Az amerikai istálló jelenleg a Romain Grosjean – Kevin Magnussen kettőssel versenyez a világbajnoki sorozatban, ám mindkettejük szerződése lejár a szezon végén, a tárgyalásokba pedig még nem kezdtek bele házon belül.

A Haas jó helyzetben van, számos versenyző közül választhat ugyanis: ott van például Nico Hülkenberg, aki idén két versenyen állt rajthoz beugróként, és pazar formát nyújtott, de a Racing Pointtól kiebrudalt Sergio Perez is elérhetővé vált.

„Látnunk kell, hogy mit is akarunk tenni, és aztán eldöntjük” – mondta Günther Steiner csapatfőnök Mugellóban. „Nem hiszem, hogy olyan sok elérhető hely van jelenleg.”

Steiner hozzátette, „közel 10” versenyzőt vesz górcső alá az istálló.

„Lenyűgöző most a kínálat. Ezért is látnak ennyire nyugodtnak, hiszen csak 20 ülés van az F1-ben, nekünk pedig van 10 potenciális versenyzőnk. Kettő közülük már nálunk versenyez, szóval van még 8. Megfontolunk mindenkit, aki elérhető a piacon.”

„Mindent leteszünk majd az asztalra, és aztán megnézzük, hogy mit is akarunk. A legfőbb kérdés alapvetően az, hogy mit is akarunk tenni? Tapasztalt pilótákat szeretnénk? Vagy fiatalokkal kezdenénk újra? Esetleg keverni a kettőt?”

„Minden lehetséges, a lista pedig egyre bővül. Ami jó dolog, hiszen lehet választani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!