Friss hírek

Kubica: A BMW még nem áll készen a győzelemre

Robert Kubica úgy gondolja, a BMW még nem elég erős ahhoz, hogy önerőből harcba szálljon a győzelemért, jóllehet három futamot követően, vezeti a bajnokságot.

Robert Kubica úgy gondolja, a BMW még nem elég erős ahhoz, hogy önerőből harcba szálljon a győzelemért, jóllehet három futamot követően, vezeti a bajnokságot.

A 23 éves lengyel versenyző, aki az elmúlt két futamon a dobogón végzett, és megszerezte első pole pozícióját Bahreinben, úgy gondolja, hogy a BMW még nem elég erős ahhoz, hogy mindennemű szerencse nélkül felvegye a harcot a Ferrarival és a McLarennel.

“Ha minden egyes versenyen az élcsapatok versenyzői kiesnek és problémáik lesznek, miközben nekünk minden összejön, nyilvánvalóan esélyesek lehetünk a végső győzelemre. Azonban szerencse nélkül, egyelőre még nem nyerhetünk versenyt” – mondta Kubica.

“Azonban az első két versenyen, különösen Bahreinben megmutattuk, hogy nem vagyunk nagyon lemaradva az élcsapatoktól. Azonban az elmúlt versenyen még a Ferrari duója között is igen nagy volt a különbség. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb az egyenletesség lesz az idei évben, és még ha nem is sikerül győzelmet aratnod, jó eredményt érhetsz el, ha az autód megbízható.”

Arra a kérdésre, hogy milyen távol van első futamgyőzelmétől, Kubica a következőt felelte: “Fogalmam nincs. Nagyon csalódott voltam a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj után, hogy nem sikerült megszereznem a pole pozíciót, mert azt gondoltam, nagyon ritkán lesz erre lehetőségem, de Bahreinben ismét esélyt kaptam erre, és ki is használtam.”

“Azt gondolom, hogy önerőből, más hibája nélkül még nem állunk készen a győzelemre, de keményen dolgozunk, mert ez a célunk. Azonban bármi megtörténhet, így majd meglátjuk, mit hoz a hétvége” – tette hozzá Kubica.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!