Kubica: A változás látszik, de csoda nincs

Fotó: Williams
Robert Kubica (POL) Williams Racing FW42. Formula One Testing, Day 4, Friday 1st March 2019. Barcelona, Spain.
Nem vár csodát a hétvégi Kínai Nagydíjtól, de valamilyen változás érződik a Williams autóján – véli Robert Kubica, az istálló versenyzője.

A Williams egyelőre nem találja a kiutat a gyenge teljesítményből, és a bahreini teszteken sem tudtak csodát tenni – azonban egy kis beállításmódosítással sikerült változásokat elérniük a Kínai Nagydíjra

Kubica elmondta, „jó jel”, hogy érzik a változást az autó kezelhetőségében, azonban ezekhez a változásokhoz is hozzá kell igazítani a Williamset. 

„Az autó kicsit másképp viselkedik az előző két hétvégéhez képest, szóval ez jó jel” – mondta Kubica. „Most meg kell vizsgálnunk az adatokat, hogy mit csináljunk, mivel az egyensúly teljesen más az előző két hétvégéhez képest.”

„Változtattunk dolgokon, de nem arról van szó, hogy új fejlesztéseink lennének. Csak megváltoztattunk valamint az autó karakterisztikáján, és úgy tűnik, hogy másképp reagál rá.”

„Természetesen ezen a pályán nagy az alulkormányzottság, szóval várunk, aztán meglátjuk.”

Habár érzésre teljesen másképp viselkedik az autó, Kubica nem számít arra, hogy drámai változás lesz a tempót illetően. 

„Ha az elmúlt két hónapban nem sikerült fordítanunk a dolgokon, akkor ez 12 óra alatt sem fog megtörténni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!