Kubica: „Hülye kérdésre hülye válasz!”

Fotó: Williams
Robert Kubica (POL) Williams Racing. French Grand Prix, Friday 21st June 2019. Paul Ricard, France.
A Williams versenyzője, Robert Kubica szerint korai még arról beszélni, hogy 2020-ban is folytatja-e a versenyzést a Forma-1-ben.

A lengyel versenyző sokévnyi kihagyás után idén a Williamsszel tért vissza a száguldó cirkuszba, ám a sereghajtó istállóval egyelőre képtelen volt jó eredményeket elérni.

Sőt, Kubica még csapattársától, George Russelltől is rendre elmarad, éppen ezért pletyka szintjén már az is felmerült, hogy év közben távozik a Williamstől.

Kubica a vasárnapi versenyt követően újságíróknak – köztük az F1VILÁG.HU munkatársainak – nyilatkozva azt mondta, egyelőre még nem foglalkozik a jövőjével.

„Szerintem még korai 2020-ról beszélni. Még 12 verseny hátravan az idei szezonból” – mondta a lengyel, majd amikor arról kérdezték, kitölti-e idei szerződését a csapatnál, kissé feldúltan visszaszólt az őt faggató újságírónak.

„Mondd meg te! Miért ne fejezném be a szezont?” – fogalmazott a 34 esztendős versenyző, mire az újságíró közölte, ő csak egy kérdést tett fel.

„Én pedig válaszolok. Hülye kérdésre hülye válasz!”

Kubica a vasárnapi Osztrák Nagydíjon az utolsó helyen ért célba, ő volt az egyetlen, akit a győztes Max Verstappen háromszor is lekörözött.

„Nem arról van szó, hogy nem próbálkozom” – magyarázta a Williams versenyzője.

„Amikor mindent beleadok, csúszkálok össze-vissza és tönkreteszem a gumikat. Ha nem lesz semmi új Silverstone-ban, ugyanez lesz a helyzet. Az sem élvezetes, hogy 1 másodperccel lassabb vagyok a csapattársamnál.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!