Kubica ismét vezetheti az Alfa Romeo F1-esét - F1VILÁG.HU

Kubica ismét vezetheti az Alfa Romeo F1-esét

HIRDETÉS
Az Abu Dhabi Nagydíj pénteki nyitóedzésén, valamint a jövőheti teszten is vezetheti az Alfa Romeo Forma-1-es versenyautóját Robert Kubica.
KUBICA Robert (pol), Reserve Driver of Alfa Romeo Racing ORLEN, portrait during the Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2020, from November 27 to 29, 2020 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain - Photo Antonin Vincent / DPPI

A lengyel pilóta idén már Ausztriában, Magyarországon, Nagy Britanniában és Bahreinben is körözhetett a C39-es modellel a pénteki első szabadedzéseken, az Alfa Romeo pedig bejelentette, hogy az idény utolsó versenyhétvégéjén, Abu Dhabiban is lehetőséget kap.

Kubica Antonio Giovinazzi autójával körözhet majd pénteken, jövő héten pedig az eredetileg fiatal pilóták számára kiírt teszten Callum Ilott mellett ő is körözhet majd az Alfa Romeo versenygépével.

„Valahányszor vezethetem ezt az autót, az egy lehetőség arra, hogy adjak valamit a csapatnak, és különösen várom ezt a lehetőséget most, hogy két héttel Bahrein után újra vezethetek” – mondta Kubica.

„Úgy az első szabadedzés, mint a szezonzáró teszt hasznos lesz, és nagyon várom már őket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!