Friss hírek

Kubica: Közelebb voltam a Ferrarihoz, mint bárki gondolná

Fotó: F1VILÁG

A jelenleg a Williams tartalékversenyzőjeként tevékenykedő Robert Kubica nemrég egy interjúban utalt rá, még súlyos balesete előtt előszerződést kötött a Ferrarival, így az olasz istálló versenyzője lehetett volna.

A lengyel versenyző a 2011-es szezon előtt, egy raliversenyen szenvedett súlyos balesetet, kézsérülései pedig lényegében derékba törték Forma-1-es pályafutását.

Pedig ígéretes jövő várhatott volna rá: már akkor sokat pletykáltak arról, hogy a Ferrari versenyzője lehet, sőt, 2010 nyarán állítólag előszerződést is kötött az olaszokkal.

Kubica most az F1Racing magazin olvasóinak kérdéseire válaszolt – ebben pedig utalt rá, valóban igazak az ezzel kapcsolatos hírek.

„Nos, nem tudom, hogy beszélhetek-e erről… Már jó néhány éve volt, de még mindig finom téma” – mondta a lengyel, aki idén megpróbált visszatérni az F1-be, ám végül „csak” a Williams tartalék- és fejlesztőversenyzője lett.

„Szerintem már a Ferrari részéről is elismerte valaki, hogy elég közel kerültünk hozzá. De talán közelebb voltunk, mint bárki gondolná…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek