Kubicának nincs esélye a visszatérésre?

Fotó: XPB
Robert Kubica (POL), Williams F1 Team 28.11.2017. Formula 1 Testing, Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, Tuesday. - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Charniaux / XPB Images

A Benetton és a Renault korábbi csapatfőnöke, Flavio Briatore állítja, Robert Kubicának nincs esélye arra, hogy a Williams színeiben idén visszatérjen a Forma-1-be.

A patinás brit istálló januárig elodázta döntését versenyzőkérdésben – úgy tudni, Szergej Szirotkin és Daniil Kvyat mellett Robert Kubica is esélyes még. A lengyel és menedzsmentje állítólag 7 millió dollárt kínált a Williamsnek a 2018-as szezon első 7 versenyére.

Flavio Briatore azonban a minap elárulta, ő úgy tudja, Kubica már nincs versenyben az ülésért.

„Sajnálom, hogy Kubicának nem jött össze a williamses lehetőség” – mondta a 67 esztendős üzletember.

„Beszéltem Nico Rosberggel [Kubica menedzserével] néhányszor. Tudom, hogy mindent megpróbáltak, de az oroszok rendkívül komoly büdzsével rendelkeznek. 20 millióról beszélünk. Kubica 7-10 millió közötti összeget tudna felmutatni.”

„Sajnálom mindezt. Ha Robert visszatért volna a versenypályára, az komoly siker lett volna a Forma-1 számára. Furcsállom, hogy a Forma-1 vezetősége nem nyújtott segítő kezet neki.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!