Kubicával tárgyal a Haas? Reagált a csapatfőnök!

Fotó: Williams
Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain. Thursday 08 Marcah 2018. World Copyright: Glenn Dunbar/Williams F1 ref: Digital Image _31I2189 Robert Kubica, Williams

Idén nem jött össze, ám Robert Kubica továbbra is azon fáradozik, hogy 2019-ben ismét versenyezzen a Forma-1-ben – nemrég a brazil sajtóban terjedt el, a lengyel a Haas csapatával tárgyal.

Kubica idén a Williams teszt- és tartalékversenyzőjeként tevékenykedik, nemrég pedig arról beszélt, továbbra is az a vágya, hogy ismét rajthoz álljon a Forma-1-ben.

A Diario Motorsport című brazil lap szerint Kubica számára a Haas lehet opció 2019-re, az amerikai istállónak ugyanis a következő idényre még nincs szerződtetett versenyzőjre, Romain Grosjean teljesítményével ráadásul közel sem elégedettek.

Ha a Haas úgy dönt, megválik a franciától, Kubica előtt kinyílhat egy ajtó – a lengyel állítólag már tárgyal is a csapattal.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke Hockenheimben reagált is a hírekre – és egyúttal cáfolta, hogy egyeztetéseket folytatnak Kubicával.

„10 perce hallottam erről, amikor TV-riporterek kérdeztek erről” – mondta Steiner.

„Megerősítem, hogy jelenleg nem folytatunk tárgyalásokat Roberttel.”

Az amerikai istálló részéről azt már korábban jelezték, a nyári szünetig nem foglalkoznak a versenyzőkérdéssel.

„Ez az elvünk. Nem beszélek a versenyzőinkről, mint ahogy Robertről sem.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS