Különleges külsőt kapnak a Ferrari F1-es autói Monzában - F1VILÁG.HU

Különleges külsőt kapnak a Ferrari F1-es autói Monzában

Különleges fényezésű versenyautóval gurul pályára hazai versenyén, a hétvégi Olasz Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapata.

Az olasz istálló számára nem alakult jól az elmúlt időszak, így mindenképpen arra törekszik majd, hogy az előttünk álló hétvégén, Monzában jó eredménnyel örvendeztesse meg rajongóit. Mivel a gazai hétvége mindig különleges a csapat számára, ezúttal is igyekeznek emlékezetessé tenni: a maranellóiak egyedi fényezéssel készülnek az Olasz Nagydíjra, a különleges külsejű autót pedig szerdán mutatták meg a nagyközönségnek.

Jól látható, hogy az autó külsejére némi sárga színt csempésztek, így tisztelegve Enzo Ferrari, és egykori legendás színválasztása előtt előtt. Az alkalom azért is különleges, mert a monzai versenypálya fennállásának 100. évfordulóját ünnepli.

A 75 évvel ezelőtt megalapított Ferrari az első szárnyon, a ’Halo’ környékén, a motorborításon és a hátsó szárnyon is megjeleníti majd a sárga színt – utóbbi helyen a jól ismert Ferrari-betűlogó is megjelenik majd sárga alapon fekete színnel. De nemcsak az autón, hanem a versenyzők overallján és sisakján, de még a motorhome-okon és a monzai garázsban is megjelenik majd a sárga szín.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!