Különleges külsőt kapnak a Ferrari F1-es autói Monzában - F1VILÁG.HU

Különleges külsőt kapnak a Ferrari F1-es autói Monzában

HIRDETÉS
Különleges fényezésű versenyautóval gurul pályára hazai versenyén, a hétvégi Olasz Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapata.
Ferrari special livery, Italian Grand Prix 2022

Az olasz istálló számára nem alakult jól az elmúlt időszak, így mindenképpen arra törekszik majd, hogy az előttünk álló hétvégén, Monzában jó eredménnyel örvendeztesse meg rajongóit. Mivel a gazai hétvége mindig különleges a csapat számára, ezúttal is igyekeznek emlékezetessé tenni: a maranellóiak egyedi fényezéssel készülnek az Olasz Nagydíjra, a különleges külsejű autót pedig szerdán mutatták meg a nagyközönségnek.

Jól látható, hogy az autó külsejére némi sárga színt csempésztek, így tisztelegve Enzo Ferrari, és egykori legendás színválasztása előtt előtt. Az alkalom azért is különleges, mert a monzai versenypálya fennállásának 100. évfordulóját ünnepli.

A 75 évvel ezelőtt megalapított Ferrari az első szárnyon, a ’Halo’ környékén, a motorborításon és a hátsó szárnyon is megjeleníti majd a sárga színt – utóbbi helyen a jól ismert Ferrari-betűlogó is megjelenik majd sárga alapon fekete színnel. De nemcsak az autón, hanem a versenyzők overallján és sisakján, de még a motorhome-okon és a monzai garázsban is megjelenik majd a sárga szín.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!