Különös történetet osztott meg Sainz Vettelről - F1VILÁG.HU

Különös történetet osztott meg Sainz Vettelről

Rendkívüli módon tiszteli elődjét, Sebastian Vettelt a Ferrari Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Carlos Sainz. A spanyol pilóta egy különleges történetet is megosztott.

Sainz annak idején a Red Bull juniorprogramjának tagja volt, és a Vettel-érában rengeteget dolgozott az energiaital-gyárosok szimulátorában.

Vettel aztán 2014 végén búcsút intett a Red Bullnak, Sainz pedig elárulta, a német versenyző személyesen köszönte meg mindenkinek az elvégzett munkát. Még ő is kapott üzenetet a némettől, azóta pedig rendkívül nagyra tartja őt.

 

„Nagyon tisztelem Sebastiant. Azt gondolom, egyike azon versenyzőknek, akik egy érát jelölnek a Forma-1-ben, függetlenül attól, hogy talán legnehezebb évein van túl” – mondta a spanyol.

„El is mesélek egy történetet: aznap, amikor 2014-ben elköszöntem a Red Bulltól, a szimulátorversenyzőjük voltam, ő pedig küldött nekem egy levelet.”

„Azt gondolta, hogy a munka, amit én a szimulátorban elvégeztem, fontos volt számára és a csapat számára, és úgy köszönt el a Red Bulltól, hogy minden egyes alkalmazottnak egy személyre szóló levelet írt.”

„Sebastian tudta, hogy hajnali 4-kor órákat töltök a szimulátorban, hogy ajánlásokat tegyek az ausztrál versenyre vonatkozó beállításokra, és egy részletes levélben köszönte meg nekem az erőfeszítéseimet, és a munkát, amit beletettem.”

„Különös hatással volt rám mindez, és talán még soha nem mondtam neki, de egy napon biztosan fogom, mert azóta óriási tisztelettel adózom felé.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!