Haas

Kvyat hisz a Renault-ban és a Red Bullban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Kvyat hisz a Renault-ban és a Red Bullban

A Red Bull ifjú versenyzője, Daniil Kvyat hisz abban, motorpartnerük, a Renault képes lesz megtenni a szükséges előrelépéseket a soron következő, barcelonai tesztre.


A Red Bull ifjú versenyzője, Daniil Kvyat hisz abban, motorpartnerük, a Renault képes lesz megtenni a szükséges előrelépéseket a soron következő, barcelonai tesztre.

A francia motorgyártót több megbízhatósági probléma is hátráltatta a jerezi gyakorláson, a Renault-nál azonban fogadkoznak, a február 19-én kezdődő barcelonai tesztre megoldják majd a gondokat.

Kvyat azt mondja, hisz a Renault-ban és csapatában, a Red Bullban, így nem esett kétségbe a Jerezben látottak miatt.

„A problémák mindig csak problémák, meg kell oldani őket” – mondta az orosz versenyző.

„Nem olyasvalamiről van szó, amit én személyesen orvosolni tudok. Mindenki támogat mindenkit, és én is hiszek a Renault-ban, hiszek a Red Bullban. Remélhetőleg jó munkát végzünk majd.”

„A következő pár napban rengeteg elemzést végzünk majd el. Természetesen mindig próbálunk javítani, de egy csapásra nem könnyű nullára csökkenteni a lemaradást.”

„Szóval folyamatosan keményen kell dolgoznunk. Csak így, lépésről-lépésre, türelmesen tudjuk elérni azt, amire vágyunk.”

Kvyat azt mondja, örül annak, hogy a teszt utolsó, tegnapi napján végre elég időt tudott a pályán tölteni azok után, hogy első tesztnapján összetörte a Red Bull egyetlen első szárnyát.

„Produktív volt számunkra a zárónap. Minden kör számít, minden kör fontos, és az utolsó nap volt a legproduktívabb ezen a teszten. Azt pedig már tudjuk, hogy Barcelonában hogy szeretnénk állni: ott, ahol állnunk kell, és folyamatosan próbálunk fejlődni majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!