Kvyat már úgy érzi, túlteljesít a Toro Rossóval - F1VILÁG.HU

Kvyat már úgy érzi, túlteljesít a Toro Rossóval

HIRDETÉS

A Toro Rosso versenyzője, Daniil Kvyat úgy érzi, a kezdeti nehézségek után újabban rendre túlteljesít a faenzai kiscsapat versenyautójával.


A Toro Rosso versenyzője, Daniil Kvyat úgy érzi, a kezdeti nehézségek után újabban rendre túlteljesít a faenzai kiscsapat versenyautójával.

Az orosz versenyző a Spanyol Nagydíj előtt veszítette el helyét a Red Bull Racingnél, és került az energiaital-gyárosok kiscsapatához, ahol kezdetben igazán nehezen alakultak a dolgai.

Az utóbbi három versenyből kétszer azonban Kvyat csapattársa, Carlos Sainz előtt végzett, és úgy érzi, az önbizalma is visszatért.

„Jelenleg úgy érzem, túlteljesítek az autóval, hogy őszinte legyek. Ha ez nem elég nekik, akkor nem tudom, hogy mi az” – mondta Kvyat az Autosport című szaklapnak, amikor arról kérdezték, bizonyította-e már, hogy megérdemli a helyét 2017-re.

„Sokkal kényelmesebben érzem magam, mint pár hónappal ezelőtt, az biztos. A hétvégék kezdete sokkal élvezetesebb. Néha egy adott hétvége előtt már tudjuk, hogy a verseny nem lesz könnyű, de harcolunk, én pedig boldogan teszem a dolgom, függetlenül a pozíciómtól. Minden nap élvezetes.”

„Néhány hónapja voltak kétségeim, de most minden világos. Imádom, amit csinálok, és ameddig csak lehet, ezzel szeretnék foglalkozni.”

Kvyat elárulta, nem tudja még, hogy maradhat-e a Toro Rossónál 2017-re.

„Hamarosan kiderül, de addig nem is akarok beszélni róla. A pályafutásom jelenleg a Red Bull kezében van. Egy olyan versenyzőnek, aki már nyert néhány versenyt, jóval könnyebb dolga van. Én nem ilyen vagyok. Volt néhány dobogóm, ami persze megkönnyíti a dolgot, de mégsem győzelemről beszélünk. Jelenleg is egyeztetünk a Red Bull-lal a jövőmről.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!