Kvyat nem foglalkozik a kritikákkal

Nehezen indult számára a szezon a Red Bull színeiben, Daniil Kvyat azonban a minap elárulta, egyáltalán nem érdeklik a kritikák.


Nehezen indult számára a szezon a Red Bull színeiben, Daniil Kvyat azonban a minap elárulta, egyáltalán nem érdeklik a kritikák.

Az orosz versenyző a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt váltotta a Milton Keynes-i istállónál, miután mindössze egy évet töltött el a testvércsapat Toro Rosso színeiben.

Kvyat számára a 2015-ös bajnokság első versenyei igencsak nehézre sikeredtek, ráadásul a Renault-motorokkal kapcsolatos problémák sem segítették.

Az ifjú pilóta jelenleg négy ponttal mindössze a tizenötödik helyet foglalja el a bajnoki tabellán, reményei szerint azonban szépen lassan beindul a szekér.

„Nem fogok kételkedni a képességeimben, ha pedig mások ezt teszik, az sem érdekel” – mondta határozottan Kvyat.

„Természetesen frusztráló a helyzet, ugyanakkor a dolgok gyorsan változhatnak. Nyilván vannak olyan dolgok, amikre oda kell figyelni, és általában kemény munkával szoktam orvosolni a problémákat – ezután sem lesz másképp.”

A 20 esztendős versenyző abban bízik, a bajnokság következő szakaszában végre tiszta hétvégéi lesznek.

„Minden arról szól, hogy simán menjen az összes edzés, márpedig ez egyelőre sajnos nem történt meg. Amikor ilyen szoros a mezőny, a legkisebb dolog is hátráltathat, de remélem, hamarosan már lesz egy sima hétvégém.”

„Akkor már érdekes lesz látni, hogy is állok, hiszen momentán még én sem nagyon tudom.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!