Kvyat: Valami eltört, sz*r lett a köröm

Daniil Kvyat, a Toro Rosso pilótája frusztráltan nyilatkozott az időmérő után, mivel úgy érezte, jobb eredményt is elérhet a kilencedik helynél.


Daniil Kvyat, a Toro Rosso pilótája frusztráltan nyilatkozott az időmérő után, mivel úgy érezte, jobb eredményt is elérhet a kilencedik helynél.

Kvyat a Q2-t a hatodik helyen zárta, így bizakodóan vágott neki a Q3-nak, azonban gyorsköre nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, ezért végül csak a kilencedik rajtkockát szerezte meg, fél másodperccel lemaradva csapattársától, Carlos Sainztól.

„Minden rendben volt, nagyon jó indulás, nagyon rossz vég. Nem tudom, miért. Az utolsó szakaszban igazán jó körön voltam, de azt hiszem, erősen mentem rá a rázókőre az uszodánál, a 14-es kanyarban, és úgy gondolom, valami eltört” – mondta Kvyat az időmérőt követően.

„Az utolsó három kanyarban nem tudtam elfordulni, szóval ott sok időt veszítettem, és így sajnos egy sz*r kör lett a vége. Nem beszéltem még a mérnökökkel, majd ezt még meg kell ejteni. Volt egy jó lehetőségünk, de a Q3-ban elveszítettük a tempónkat és a koncentrációt. Amikor a többiek fejlődnek, mi egy lépéssel hátrébb kerülünk, aztán újra fel kell kapaszkodnunk, szóval ezen még javítanunk kell – együtt, az egész csapatnak.”

Kvyat ennek ellenére hozzátette, az autó sokkal jobban viselkedik, mint a Spanyol Nagydíjon, így a jövőre nézve bizakodóak lehetnek.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS