Las Vegasban parádézott hétvégén a Forma-1 - F1VILÁG.HU

Las Vegasban parádézott hétvégén a Forma-1

HIRDETÉS
A Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíjat csak jövő novemberben rendezik meg először, a száguldó cirkusz már az elmúlt hétvégén tiszteletét tette a kaszinóvárosban: a mezőny egyes tagja egy látványos utcai parádéval szórakoztatták a közönséget, de a leendő versenypálya célvonalát is felfestették.
George Russell Mercedes Las Vegas

2023-ban már három versenyt is rendeznek az Egyesült Államokban, hiszen Miami és Austin mellett Las Vegasba is ellátogat a száguldó cirkusz. A verseny természetesen nagy felhajtást kap, a Caesars Palace előtt különféle szórakoztató programok várták a nagyérdeműt szombaton, a Las Vegas Boulevardon pedig több ezren sorakoztak fel, hogy figyelemmel kísérjék az F1-es autók száguldását.

Az eseményen autóba ült a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, csapattársa, George Russell, valamint a négyszeres futamgyőztes Sergio Perez is, de megjelent Alex Albon, a Williams csapatfőnöke, Jost Capito, valamint a Haas csapatát irányító Günther Steiner is.

A Las Vegasi Nagydíjat 2023. november 16-18. között rendezik meg először. Bár hivatalosan a verseny szombaton lesz, az időeltolódás miatt magyar idő szerint vasárnap hajnalban kerül megrendezésre.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!