Látszanak a fejlődés jelei a Ferrarinál – mondja a vezérigazgató - F1VILÁG.HU

Látszanak a fejlődés jelei a Ferrarinál – mondja a vezérigazgató

HIRDETÉS
A Ferrari vezérigazgatója, Benedetto Vigna azt mondja, a Forma-1-es világbajnokság legutóbbi versenyein már látszódtak a patinás olasz istálló fejlődésének jelei.
4 - GP BELGIO F1/2023  - DOMENICA 30/07/2023  - credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

Az olaszok világbajnoki cím reményében vágtak neki a 2023-as F1-es idénynek, ám hamar csalódniuk kellett: már az évadnyitó Bahreini Nagydíjon egyértelművé vált, autójuk nem elég versenyképes, a Red Bull jelenlegi dominanciája miatt pedig esélyük sincs a futamgyőzelemre, nemhogy a világbajnoki címre.A Scuderia ugyanakkor kőkeményen dolgozik, a fejlődés pedig vitathatatlan: a csapat ifjú titánja, Charles Leclerc a múlt vasárnapi Belga Nagydíjon a dobogóra is felállhatott.

„A legutóbbi versenyek közül néhányon – például a múlt hétvégi spa-francorchamps-i futamon – láthattuk a fejlődés bizonyos jeleit” – idézi Vigna szavait a Gazzetta dello Sport című lap.

„Világos, hogy szeretnénk folytatni a fejlődést, és éjt nappallá téve dolgozunk azon, hogy versenyképesebbé tegyük az autónkat.”

Vigna beszélt arról is, nem kérdés, hogy a Ferrari a jövőben is szereplője lesz a Forma-1-es küzdelmeknek.

„A versenyzés az örökségünk, és minden eddiginél jobban ösztönöz a további innovációra. Életben kell tartanunk a fejlődés akaratát – ez alapítónk öröksége, melyet folyamatosan bizalommal és alázattal kell ápolnunk.”

„Az idei világbajnokságnak is ennek jegyében vágtunk neki, de a várakozásainknál alacsonyabb versenyképességi szinttel.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!