Friss hírek

Leclerc: 200%-ot nyújtottam, de ez sem volt elég

Rendkívüli teljesítményt nyújtott a hétvégi Brit Nagydíjon Charles Leclerc, ám ez sem volt elég ahhoz, hogy 2019 után újra futamgyőzelemnek örüljön a Ferrarival.

A fiatal pilóta profitálni tudott Max Verstappen és Lewis Hamilton elsőkörös ütközéséből, és 2 körrel a leintés előttig magabiztosan vezette a versenyt.

Akkor azonban Lewis Hamilton nagy tempóval megérkezett mögé, és viszonylag könnyedén el is tudott menni mellette.

Leclerc így végül a 2. helyen ért célba, és természetesen vegyes érzésekkel nyilatkozott a leintés után.

„Nehéz 100 százalékosan kiélvezni, de hihetetlen verseny volt. Nem 100 százalékot, hanem 200 százalékot nyújtottam, mindent beleadtam, de ez sem volt elég az utolsó két körben” – mondta a fiatal monacói.

„Gratulálok Lewisnak, hihetetlen munkát végzett, és lenyűgöző látni ilyen sok rajongót a lelátókon. Élvezetes volt az autóban ülve, de hiányzott egy kis tempó a vége felé.”

„Határozottan nem számítottunk erre. Az időmérő után persze azt vártuk, hogy versenyképesek leszünk, de nem ennyire. A győzelemért harcolunk, ami hihetetlen volt, főleg a közepes keverékű gumikon voltunk rendkívül gyorsak. A kemény keveréken hiányzott egy kis tempó a Mercedeshez képest, de összességében sokkal erősebbek voltunk, mint általában.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!