Friss hírek

Leclerc: A riválisok destabilizálni akarják a Ferrarit

Ki akarják zökkenteni a Ferrari Forma-1-es csapatát a riválisok azzal, hogy megkérdőjelezik az olasz istálló V6-os erőforrásának szabályosságát – vélekedik Charles Leclerc.

A maranellói gárda idén is jelentős előrelépéseket tett motorjával, mely kétségkívül a legerősebb a jelenlegi mezőnyben. Nemrég lapunk is beszámolt róla, a rivális csapatok újra arra kérték a Nemzetközi Automobil Szövetséget (FIA), öntsenek tiszta vizet a pohárba azon koncepciók legalitásával kapcsolatban, melyek a Ferrari-motorok mögött állnak.

Hivatalos tiltakozás viszont nem érkezett a riválisok részéről, így a Ferrarinak jelenleg nincs mitől tartania.

Hirdetés
 

„Azt gondolom, valahányszor egy csapat lendületben van, nyilván mindenki keresi az apró dolgokat, és próbálja destabilizálni az adott istállót” – mondta Charles Leclerc. „De ez nem fog megtörténni velünk.”

„Azt gondolom, nagyon magabiztosak vagyunk házon belül azzal kapcsolatban, hogy nincsenek gondok vele, szóval ez az egész nincs ránk hatással.”

Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója „őrületesnek” nevezte a Ferrari motorfölényét, melynek köszönhetően az olaszok verhetetlenek lehetnek Mexikóban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!