Friss hírek

Leclerc: A vártnál jobban mentek a dolgok!

Charles Leclerc szerint nehéz hétvégére számít a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon, a pénteki szabadedzések alapján mégis azt mondja, egyelőre a vártnál jobban mennek a dolgok.

A monacói pilóta a 8. legjobb idővel zárta az Abu Dhabi Nagydíj nyitónapját, és bár az élen végző Mercedesektől jócskán elmaradt, a 4. helyen végző Alexander Albontól csupán bő 2 tizedmásodperc választotta el.

Leclerc azt mondja, ez a pálya nem fekszik nekik annyira, mégis jól indult a hétvége, és bízik a jó folytatásban is.

„Arra számítottunk, hogy egy ilyen pályán nehezebb dolgunk lesz, ehelyett úgy tűnik, hogy harcban lehetünk azokkal, akikkel általában harcolni tudtunk idén” – mondta a monacói.

„Ami a teljesítményt illeti, ez nem egy olyan hétvége lesz, ahol annyira versenyképesek leszünk, mint egy hete, de momentán azt mondanám, jobban mennek a dolgok, mint vártuk.”

„Az autó egyensúlya sokat változik egy körön belül: a kör elején a tapadás alacsony, és aztán szektorról szektorra javul. Este még dolgozni fogunk a gyűjtött adatokon, hogy lássuk, tudunk-e még előrelépni.”

„Ami engem illet, nekem még van miben fejlődnöm a vezetést tekintve, még itt-ott hiányzik egy kis tempó, de holnaptól számítanak igazán a köridők.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!