Friss hírek

Leclerc: Alig várom, hogy újra Verstappennel csatázzam!

A Ferrari Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Charles Leclerc azt reméli, a folytatásban is nagy csatákat vívhat majd Max Verstappenel.

A két versenyző útja már az alsóbb kategóriákban is többször keresztezte egymást, idén pedig az F1-ben is számos emlékezetes csatát vívtak egymással – például Ausztriában és Nagy-Britanniában.

„Már a gokartos időkben is nagyon jó küzdelmeink voltak, ezek nem mindig végződtek jól, de szórakoztató volt, szép idők voltak. Alig várom, hogy még több csatám legyen vele” – mondta a monacói tehetség a BBC-nek. „Elvégre karrierünk nagy részét együtt töltöttünk, szóval vicces, hogy itt, a Forma-1-ben is megtaláltuk egymást.”

Leclerc azt mondja, nagyon bízik abban, hogy hamarosan megszerezheti pályafutása első F1-es győzelmét a Ferrarival.

„Remélhetőleg nagyon hamar összejön – és még sok követi majd! Jelenleg az első győzelem a cél, próbálom megragadni a lehetőséget, amikor kínálkozik.”

„Ami pedig a jövőt illeti… Az álmom gyermekként az volt, hogy világbajnok legyen. Most végre egy olyan csapatnál vagyok, melynek köszönhetően ez valósággá válhat, szóval tovább kell dolgoznunk, és remélhetőleg összejön egy szép napon.”

„Ez pedig még jobban motivál, hogy fejlődjek, és megszerezzem azt a bizonyos első győzelmet. Ez a célom. Próbálok olyan keményen dolgozni, amennyire csak tudok, és remélhetőleg hamar összejön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!