Leclerc: Alig várom, hogy újra Verstappennel csatázzam! - F1VILÁG.HU

Leclerc: Alig várom, hogy újra Verstappennel csatázzam!

HIRDETÉS
A Ferrari Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Charles Leclerc azt reméli, a folytatásban is nagy csatákat vívhat majd Max Verstappenel.
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 14: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 and Charles Leclerc of Monaco driving the (16) Scuderia Ferrari SF90 battle for track position during the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 14, 2019 in Northampton, England. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZXUVTCA92111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A két versenyző útja már az alsóbb kategóriákban is többször keresztezte egymást, idén pedig az F1-ben is számos emlékezetes csatát vívtak egymással – például Ausztriában és Nagy-Britanniában.

„Már a gokartos időkben is nagyon jó küzdelmeink voltak, ezek nem mindig végződtek jól, de szórakoztató volt, szép idők voltak. Alig várom, hogy még több csatám legyen vele” – mondta a monacói tehetség a BBC-nek. „Elvégre karrierünk nagy részét együtt töltöttünk, szóval vicces, hogy itt, a Forma-1-ben is megtaláltuk egymást.”

Leclerc azt mondja, nagyon bízik abban, hogy hamarosan megszerezheti pályafutása első F1-es győzelmét a Ferrarival.

„Remélhetőleg nagyon hamar összejön – és még sok követi majd! Jelenleg az első győzelem a cél, próbálom megragadni a lehetőséget, amikor kínálkozik.”

„Ami pedig a jövőt illeti… Az álmom gyermekként az volt, hogy világbajnok legyen. Most végre egy olyan csapatnál vagyok, melynek köszönhetően ez valósággá válhat, szóval tovább kell dolgoznunk, és remélhetőleg összejön egy szép napon.”

„Ez pedig még jobban motivál, hogy fejlődjek, és megszerezzem azt a bizonyos első győzelmet. Ez a célom. Próbálok olyan keményen dolgozni, amennyire csak tudok, és remélhetőleg hamar összejön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Alig várom, hogy újra Verstappennel csatázzam!
Ha esik, szombaton is bajban lehet a Ferrari
Russell elárulta a gyenge időmérő okát
Az FIA nyomoz a rejtélyesen lángra kapó kínai F1-es gyep miatt
Hamilton a sprintfutamon visszaesésre számít
Verstappen szerint a Red Bull megérdemli a negyedik helyet

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!