HAMIL7ON
GP TURCHIA  F1/2020 -  VENERDÌ  13/11/2020   
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc Ferrari

Leclerc: Az eső jó lehetőséget kínálhat nekünk szombaton

Leclerc: Az eső jó lehetőséget kínálhat nekünk szombaton

Jól boldogult a trükkös isztambuli körülményekkel a Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc pénteken, a monacói versenyző ráadásul igazán élvezte is a körözést a Török Nagydíj pénteki edzésein.

Bár azt ő is elismeri, tanulás szempontjából nem túl előnyös, amikor ennyire csúszkálnak az autók a pályán, összességében nem panaszkodik, hiszen a második legjobb idővel zárta a Török Nagydíj nyitónapját.

„Elsőre nem igazán győzött meg a pálya tapadása, és azt gondoltam, ez egy szörnyű nap lesz, de aztán néhány kör után már igazán élveztem, mivel szórakoztató volt ilyen alacsony tapadás mellet körözni” – mondta Leclerc. „Olyan volt, mintha jégen vezetnénk!”

„Komolyra fordítva a szót: nem túl jó, amikor ilyen egy péntek, hiszen nem lehet annyit tanulni, de a vezetés szempontjából élvezetes volt, és versenyképesek is voltunk.”

„Nem tudom, mennyit fognak javulni a pályafeltételek a hétvége során, szóval jó, hogy sok kilométert megtettünk ma, hogy megértsük a körülményeket, és remélhetőleg maximalizálni tudjuk az eredményeket holnap.”

Leclerc hozzátette, ha esetleg esni fog szombaton, az jó lehetőséget kínálhat a Ferrarinak.

„Az időjárás-előrejelzés nem tűnik valami jónak szombatra, úgyhogy nem tudom, hogyan alakulnak a dolgok az esőben. Trükkös nap lehet, de ha mindent tökéletesen csinálunk, ez egy jó lehetőséget kínálhat számunkra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!