Leclerc: Az, hogy legyőzöm Vettelt, még nem ok arra, hogy visszavonuljon

Sebastian Vettel, Charles Leclerc, Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
A Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc biztos benne, csapattársa, Sebastian Vettel még nem gondolkodik a visszavonuláson, és 2020-ban is folytatja a versenyzést a Forma-1-ben.

A négyszeres világbajnok jövőjéről az elmúlt hetekben sokat pletykáltak, a Ferrari ugyanis a bajnokság első szakaszában képtelen volt felvenni a versenyt a Mercedesszel.

Vettelt ráadásul mélyen érintette az, hogy Kanadában elvették tőle a győzelmet, miután a versenybírók indoklása szerint veszélyesen tért vissza a pályára Lewis Hamilton elé.

Bár Vettel leszögezte, marad az F1-ben jövőre is, még mindig sokat pletykálnak az esetleges visszavonulásáról.

Csapattársa, Charles Leclerc viszont úgy látja, a német motiváltabb, mint valaha, és biztosan folytatja a versenyzést.

„Nem tudom elképzelni, hogy abbahagyja” – mondta a 21 esztendős tehetség a Sport Bild című német lapnak.

„Nem kampányolok neki, de motiváltabb, mint valaha, és nagyon keményen dolgozik, a tőle telhető legjobbat nyújtja a csapatért.”

„Jó látni, ahogy dolgozik. Szerintem jól kezeli a nyomást, hiszen amikor az ember annyi címet nyer, mint ő, akkor mindig van nyomás.”

Bár a pontversenyben még Vettel áll jobban, Leclerc több alkalommal került közel a futamgyőzelemhez idén, és már két rajtelsőséget is szerzett. A monacói mindazonáltal azt mondja, ez még nem indokolja azt, hogy Vettel befejezze.

„Szerintem az, hogy én legyőzőm őt, még nem ok arra, hogy befejezze.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!