Leclerc: Bárki szívesen lenne Hamilton csapattársa - F1VILÁG.HU

Leclerc: Bárki szívesen lenne Hamilton csapattársa

A Ferrari versenyzője, Charles Leclerc is reagált azokra a sajtóhírekre, melyek szerint 2024-ben Lewis Hamilton lehet a csapattársa a Forma-1-ben.

A héten a Daily Mail című lap számolt be arról, Hamiltonnak 40 millió fontos szerződést kínált a Ferrari, amit aztán csütörtökön az olasz istálló csapatfőnöke, Fred Vasseur, majd maga a hétszeres világbajnok is megcáfolt. A Monacói Nagydíj sajtótájékoztatóján Hamilton mellett ott volt Charles Leclerc is – ő azt mondta, szívesen versenyezne a brit pilóta oldalán, de nagyon elégedett mostani csapattársával, Carlos Sainzcal.

Arra a kérdésre, hogy üdvözölné-e Hamiltont a Ferrarinál, Leclerc így válaszolt: „Ha azt mondom, hogy igen, el tudom képzelni minden újság címlapját!”

 

„Lewis egy hihetetlen versenyző, rengeteget elért ebben a sportban. Szóval szerintem a mezőnyben mindenki imádná, ha Lewis lenne a csapattársa, mivel mindenki tanulna tőle. De én nagyon elégedett vagyok azzal, ahol vagy, Carlosszal pedig nagyszerű a kapcsolatunk.”

Leclerc azt mondja, számára a legfontosabb az, hogy gyors csapattársa legyen a Ferrarinál.

„A Forma-1-ben vagyunk, és imádunk a legjobb ellen küzdeni. És ezzel nem azt mondom, hogy a csapattársam nem gyors. Carlos egy hihetetlenül gyors versenyző. De ami ezt illeti, nem én vagyok az, aki meghozza a döntést, úgyhogy majd meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!