Leclerc: A célom, hogy sokat tanuljak 2018-ban - F1VILÁG.HU

Leclerc: A célom, hogy sokat tanuljak 2018-ban

HIRDETÉS
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Óriási lehetőséget kap az Alfa Romeo Sauber csapatától Charles Leclerc – a monacói tehetség 2018-ban bemutatkozhat a Forma-1-ben.

A hinwili köztpontú istálló szombaton jelentette be, hogy Marcus Ericsson csapattársa a következő idényben a Forma-2-es sorozat idei bajnoka, Leclerc lesz.

A 20 esztendős versenyző idén már több alkalommal is vezethette a csapat autóját, elmondása szerint pedig alig várja, hogy megkezdődjön a 2018-as szezon.

„Nagyon örülök, hogy 2018-ban bemutatkozhatok a Forma-1-ben” – mondta az ifjú monacói.

„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a Ferrarinak a támogatásért. És persze a Saubernek a belém vetett bizalomért. Izgatottan csatlakozom az Alfa Romeo Sauber csapatához a következő idényben.”

„Nagyszerű élmény volt részt venni néhány szabadedzésen illetve gumiteszten a Sauberrel 2017-ben – nagyon kedvesen fogadtak a csapatnál. Nagyszerű a munkakörnyezet, és már most nagyon magabiztos vagyok, otthon érzem magam.”

„2018-ban a célom az lesz, hogy még több tapasztalatot gyűjtsek a Forma-1-ben, és cserébe annyit adjak vissza a csapatnak, amennyit csak tudok.”

És hogy ki is pontosan Charles Leclerc? Nemrégiben egy hosszabb interjút is közöltünk az ifjú tehetséggel! Ezt IDE kattintva tekintheted meg.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!