Friss hírek

Leclerc egy jó rajtra fókuszál a 4. helyről

A jó rajtra összpontosít majd a mai Spanyol Nagydíjon a Ferrari Forma-1-es csapatának monacói versenyzője, Charles Leclerc.

A fiatal pilóta a pole-t megszerző Lewis Hamilton, valamint Max Verstappen és Valtteri Bottas mögött a 4. rajtkockát szerezte meg Barcelonában, elmondása szerint pedig igazán jól alakult a hétvége, így bízik egy erős eredményben.

Mivel a katalán ringen nehéz előzni, a jó rajt különösen fontos lehet, Leclerc pedig optimista, elmondása szerint ugyanis nagyon jó állapotban vannak azok az abroncsok, melyekkel neki kell vágnia a versenynek.

„Jó kis időmérő volt, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel” – mondta a monacói. „A top 3-hoz képesti lemaradásunkat nézve a 4. hely egy szolid eredmény.”

„A Q2-es köröm nagyon tiszta volt, és ez jó azon gumik szempontjából, amiket használni fogok a rajtnál. Nagyon koncentrálok erre, mert fontos lesz olyan gumikon rajtolni, amik kis mértékben degradálódtak.”

„Csapatként a 4. és 6. helyekről rajtolunk, ami pozitívum. A versenytempónk versenyképes, és ha sikerül ugyanúgy kezelni a gumikat, mint pénteken, akkor rendben leszünk.”

„A célunk, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsük. Összességében jól alakult a hétvége eddig, és remélem, hogy sikerül szépen befejeznünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!