Friss hírek

Leclerc: Egy kib*szott hülye vagyok!

Borzasztóan dühös volt a Forma-1-es Török Nagydíj leintése után a Ferrari ifjú titánja, Charles Leclerc. A monacói az utolsó kör végén dobta el magától a dobogós eredményt.

Leclerc a 12. helyről vágott neki az isztambuli versenynek, ám végül kiváló versenyzést bemutatva felküzdötte magát a 3. helyre, és az utolsó körökben Sergio Perezzel csatázhatott a 2. pozícióért.

A Ferrari versenyzője két kanyarral a verseny vége előtt még a 2. helyen autózott, ám a Perezzel való küzdelem hevében hibázott, így végül nemcsak a mexikói ment el mellette, hanem csapattársa, Sebastian Vettel is.

Hirdetés
 

Leclerc így végül csak a 4. helyen ért célba, és hiába dicsérte őt mérnöke a rádión, a fiatal pilóta nagyon dühös volt magára.

„Nem! Sz*r munkát végeztem! Sz*r munkát végeztem! Ennyi! Kib*szottul sz*r munkát végeztem!” – üvöltötte Leclerc a kormányt csapkodva.

Közben a Maranellóból bejelentkező Mattia Binotto csapatfőnök is próbálta nyugtatni őt, Leclerc azonban érthető módon nagyon csalódott volt.

„Elnézést az egész csapattól! Kib*szottul hülye vagyok! Ahogy Bakuban is az voltam!”

Leclerc a verseny után is nagyon csalódottan állt a kamerák elé.

„Elb*sztam az utolsó kanyarban, illetve az utolsó három kanyarban! Nincs mit mondanom…!” – fogalmazott még mindig feldúltan a Ferrari versenyzője.

„A végeredmény számít, a verseny egy részében jó voltam, de amikor igazán számított, akkor sz*r munkát végeztem. Negyedik hely… Nagyon csalódott vagyok…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!