Friss hírek

Leclerc elhunyt édesapjának és Bianchinak is megköszönte

Óriási lehetőséget kap a Ferrari Forma-1-es csapatától 2019-ben Charles Leclerc: a monacói tehetség Sebastian Vettel csapattársa lesz. Leclerc azt mondja, örökre hálás lesz az olasz istállónak.

Leclerc idén mutatkozott be a Forma-1-ben az Alfa Romeo Sauber színeiben, a Ferrari pedig kedden jelentette be, a következő szezonra Kimi Räikkönen helyét veheti át.

Az ifjú versenyző a bejelentés után közösségi oldalain tette közzé néhány sort, melyben köszönetet mondott mindenkinek, aki hitt benne – köztük tavaly elhunyt édesapjának, és jó barátjának, a szintén tragikusan távozott Jules Bianchinak.

„Az álmok valóra válnak… 2019-ben a Ferrari Forma-1-es csapatánál fogok versenyezni” – írta közösségi oldalain az ifjú tehetség.

„Örökre hálás leszek a Ferrarinak ezért a lehetőségért, és Nicolas Todtnak [a menedzserének] azért, hogy 2011 óta támogat engem. És persze a családomnak is.”

„Egy olyasvalakinek, aki már nincs köztünk, ám neki köszönhetek mindent, ami velem történik: apukámnak. Hálás leszek Julesnek [Bianchi] – köszönök mindent, amit tanítottál nekem, soha nem fogunk elfelejteni.”

„És köszönöm mindenkinek, aki támogatott és hitt bennem. Olyan keményen fogok dolgozni, mint még soha, hogy ne okozzak csalódást.”

„Előbb azonban be kell még fejeznem ezt a szezont egy fantasztikus csapattal, mely lehetőséget adott nekem arra, hogy harcoljak és megmutassam, mi rejlik bennem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!