Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Leclerc: Először félelmetes volt, hogy Vettel a csapattársam

Charles Leclerc és Sebastian Vettel remek csapattársi kapcsolatot ápoltak a Ferrarainál, mindketten nagyon tisztelték a másik versenyzőt.

Éppen ezért mindketten sajnálták, hogy elválnak útjaik, hiszen Vettel a következő szezontól már az Aston Martin színeiben indul. Leclerc és Vettel a szezonzárón sisakot is cserélt, Vettel pedig megható üzenetet hagyott rajta a monacói számára.

Az Abu Dhabi Nagydíjat követően a sajtótájékoztatón Leclerc Vettel mellett ülve elárulta a németnek, valójában először félelmetes volt számára, hogy egy négyszeres világbajnok mellett kell versenyeznie a Ferrarinál. 

„Seb tudja, hogy mit gondolok a kapcsolatunkról. Megvoltak a közös pillanataink: voltak nagyon jó pillanataink a pályán, és olyanok is, amelyek kevésbé voltak jók” – mondta Leclerc.

„Szóval köszönöm, hogy az vagy, aki valójában vagy, ahogy üdvözöltél, amikor megérkeztem a csapathoz” – folytatta a monacói, már Vettelnek szánva a mondatait. „Nem volt könnyű a csapattársadnak lenni. Szerintem tudod, mennyire félelmetes volt egy négyszeres világbajnok mellett ülni, amikor a Ferrarihoz érkeztem.”

Nagyon élveztem, hogy két évig a csapattársad lehettem. És csak a legjobbakat kívánom a jövőre nézve.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!