Leclerc felidézte, milyen volt találkozni Schumacherrel - F1VILÁG.HU

Leclerc felidézte, milyen volt találkozni Schumacherrel

HIRDETÉS
A Ferrari ifjú versenyzője, Charles Leclerc a minap egy interjúban felidézte azt a pillanatot, amikor még gyerekként találkozhatott az olasz istálló legendás versenyzőjével, Michael Schumacherrel.
Charles Leclerc, Michael Schumacher

Leclerc nemrég rakott ki egy fotót közösségi oldalára, melyen az látható, hogy néhány versenyzőtársával körbeállják Schumachert, aki épp aláírja egyikük overallját.

A fotó még a 2000-es évek közepén készül a Paul Ricard versenypályán, ahol Schumacher és a Ferrari tesztelt, miközben az akkor még gokartját nyüstölő Leclerc a gokartpályán rótta a köröket.

„Soha nem gondoltam volna, hogy egy napon ugyanannál a csapatnál fogok versenyezni, amelynél ő versenyzett akkoriban” – írta a fotó mellé Leclerc, aki most az F1 hivatalos weboldalának részleteket is elárult az akkori találkozásról.

„Nagyon-nagyon le voltam nyűgözve, ez a legfőbb dolog, amire emlékszem! Nehéz megmondani, miről beszélgettünk, hiszen minden, amire emlékszem, hogy néztem a vörös overálját, néztem őt, és úgy viselkedtem, mint ahogy egy átlagos kölyök viselkedett volna, aki Michael versenyzését figyelte akkoriban.”

„Nagyon különleges volt. Emlékszem, hogy amikor megérkeztünk a paddockba, lehetőségünk volt találkozni vele. Nagyon izgalmas volt az egész! Épp egy tesztnapunk volt a gokartpályán. Megkértem, hogy írja alá az overálomat. Aztán mennie kellett a mérnökökhöz.”

„Nagyon kedves volt, mi pedig szerencsések voltunk a paddockban, senki sem volt ott. Egy kis időt beszélgetett velünk. Nagyon jó volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!