Friss hírek

Leclerc: Hiányoznak a szurkolók

Charles Leclerc-nek, a Ferrari versenyzőjének nagyon hiányoztak a Forma-1-es szurkolók a hétvégi Osztrák Nagydíjon – a monacói pilóta alig várja, hogy újra beengedjék őket a pályára.

Teljesen más volt a hangulata a dobogós ceremóniának úgy, hogy a pilótáknak közönség nélkül kellett ünnepelniük a futam leintését követően. Lando Norris, aki élete első dobogós helyezését érte el Ausztriában, elmondta, kicsit elvett az élményből az, hogy nem voltak szurkolók a lelátókon. 

Leclerc is elmondta, határozottan más volt így a hangulat, és nagyon bízik benne, hogy mihamarabb visszaengedik a közönséget a pályára. 

Hirdetés
 

„Nagyon furcsa. Hiányzik a szurkolók szenvedélye – én emiatt szeretem ennyire ezt a sportot, szeretem látni az emberek szenvedélyét, akik néznek minket. Én szoktam nézni a lelátókat a verseny során. Természetesen nem ma, mert ma nem volt kiket nézni – de igen, ez hiányzik” – mondta Leclerc, miután Bottas elmondta, ő a versenyek során csak a vezetésre koncentrál, így a futam alatt nem volt különbség számára ahhoz képest, amikor tele voltak a tribünök. 

„De jobb így versenyezni, mintha semmi nem lenne, szóval nagyon örülök, hogy visszatértünk a pályára, és remélhetőleg a szurkolók is élvezték otthonról.” 

„Remélem, hogy ha biztonságos lesz, visszajöhetnek. Határozottan jobb lesz úgy. És a dobogós ünneplés, a kiabálások, üdvrivalgások… Most ez nem így volt, de ez van most, és most ez a legjobb, amit tehetünk[, hogy így versenyzünk].”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Leclerc: Hiányoznak a szurkolók
Élő közvetítés: Az FIA díjátadó gálája
Wolff: A szűk oldalszekrényeknek nem volt közük a gyenge teljesítményhez
Teljesen más lesz az Aston Martin 2023-as F1-es autója, mint az idei
Ma veheti át második vb-trófeáját Max Verstappen
Szakított kedvesével Charles Leclerc

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!